Podstavki za kozarce iz plute s pozitivnimi mislimi, krem, 4 kos

11,90

Ponudite svojemu domu pridih naravne lepote in pozitivnosti s podstavki za kozarce iz plute. Vsak podstavek nosi navdihujočo misel, ki bo ustvarila prijetno vzdušje in polepšala vaše trenutke ob pitju vaše najljubše pijače. Zagotovite si edinstveno kombinacijo funkcionalnosti, naravne lepote in optimizma za vaš dom! Očarajte svoje goste in napolnite svoj prostor z optimizmom.

1 Produkt vsebuje: 4 podstavke s 4 različnimi motivi

Quantity

Opis

Osnovne lastnosti:

Material: Pluta, papir
Število kosov: 4
Nega: Obrišite s krpo. Ne priporočamo daljšega stika z vodo.

Opis

Ponujamo vam izjemno priložnost, da svojemu domu dodate kanček pozitivnosti in ustvarite čaroben ambient s našimi podstavki za kozarce iz plute, na katerih so navdihujoče pozitivne misli. Štirje unikatni podstavki vsak s svojo edinstveno mislijo, ki bodo osvežili vašo notranjo dekoracijo in ustvarili prijetno, pozitivno vzdušje.

Lastnosti izdelka:

  1. Material narave: Naši podstavki za kozarce so izdelani iz naravne plute, materiala, ki je trajnosten, ekološko prijazen in ima edinstveno teksturo. Prinaša naravno toplino in eleganco v vaš dom.
  2. Pozitivne misli: Vsak podstavek je okrašen z edinstveno pozitivno mislijo, ki bo dvignila vaše razpoloženje in dodala pozitivno energijo v vaš dom.
  3. Pomaga ustvariti prijeten ambient: Ti podstavki ne služijo le kot funkcionalni dodatek za zaščito vaše mize pred madeži in praskami, ampak tudi kot okras, ki bo polepšal vaš prostor. Ob kozarcu svoje najljubše pijače bodo te pozitivne misli spodbudile optimizem in dobro voljo.
  4. Idealno darilo: Podstavki za kozarce so tudi odlično darilo za vaše najbližje. Obdarovanec bo cenil vašo pozornost in ljubezen, ki sta vgrajeni v vsako miselno sporočilo.
  5. Enostavna nega: Plutini podstavki so enostavni za čiščenje. Preprosto jih obrišite s krpo, da ohranite njihov naraven čar.

Dopustite, da podstavki za kozarce iz plute s pozitivnimi mislimi pripomorejo k ustvarjanju toplega in vabljivega prostora, kjer boste in vaši gostje uživali v pozitivni energiji. Zagotovite si edinstveno kombinacijo funkcionalnosti, naravne lepote in optimizma za vaš dom!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Podstavki za kozarce iz plute s pozitivnimi mislimi, krem, 4 kos”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja