Show:

Sort by:

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni bon – Aura Družinski wellness studio

  20,00150,00

  Podarite edinstveno izkušnjo s storitvami, ki bodo poskrbele za sprostitev, krepitev zdravja in regeneracijo, podarite darilni bon. Razvajajte svoje najbližje s pestro ponudbo storitev, pripravljene pa imamo tudi posebne storitve za najmlajše ter darilni bon oblikovan posebej za njih. Če imate težave pri izbiri storitve, ne skrbite – lahko preprosto izberete vrednost darilnega bona, da si obdarovanec sam izbere želeno storitev. Darilni bon je namenjen za storitve v Aura družinski wellness studio, Prešernova ul. 27, Ptuj. Darilni bon za družinski wellness studio je vedno odlična izbira!

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni paket “Harmonija narave in pozitivnosti”

  29,90

  Odkrijte popolno harmonijo med umetnostjo in naravno energijo z našim ekskluzivnim darilnim paketom. Ta čudovit paket grafike s pozitivnimi mislimi v okvirju in črne energijske zapestnice iz lava kamnov bo razveselil vsakogar, ki ceni optimizem in povezavo z naravo. Ta darilni paket združuje estetiko umetnosti s čarom naravne energije. Idealno je za tiste, ki želijo polepšati svoj dom s pozitivnimi sporočili ter obenem nositi eleganco in moč črne lava zapestnice. Podarite ta paket tistim, ki iščejo popolno ravnovesje med umetnostjo, naravo in pozitivnim načinom življenja.

  Izberite grafiko s pozitivnimi mislimi ali afirmacijami ter barvo okvirja in sestavite popoln darilni paket za vaše najdražje.

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni paket “Paket pozitivnosti”

  27,90

  Odkrijte čar pozitivnosti z našim ekskluzivnim darilnim paketom, ki združuje dva čudovita izdelka, namenjena ustvarjanju navdihujočega okolja. Ta paket je popolno darilo za tiste, ki cenijo lepoto umetnosti in želijo okrasiti svoj dom z optimističnimi mislimi. Ta darilni paket je popolno darilo za vse, ki cenijo pozitivnost v vsakodnevnem življenju. Z umetniškimi deli in mislimi, ki spodbujajo dobro počutje, bo ta paket ustvaril prostor, ki bo navdihujoč in poln svetlobe. Podarite ta paket tistim, ki si želijo vsak dan začeti z nasmehom in cenijo umetniško izražanje pozitivnosti.

  Izberite pozitivne misli ali afirmacije ter barvo podstavkov in ustvarite popoln darilni paket za vaše najdražje.

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni paket “Popolna kombinacija”

  41,90

  Ponosno predstavljamo darilni paket, ki združuje tri izjemne izdelke, oblikovane z mislijo na pozitivnost, navdih in srečo. Ta popolna kombinacija grafike v okvirju, energijske zapestnice iz lava kamnov in podstavkov za kozarce s pozitivnimi mislimi bo obogatila dom s pozitivno energijo in čarobno vzdušje.

  Darilni paket vsebuje energijsko zapestnico iz lava kamnov, podstavek za kozarce s pozitivnimi mislimi in grafiko v okvirju. Grafiko s pozitivnimi mislimi in barvo okvirja izberete sami.

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni paket za otroke in najstnike “Ognjevitost in pozitivnost”

  29,90

  Presenetite najstnika ali otroka z edinstvenim darilnim paketom, ki združuje naravno energijo in pozitivne misli. Ta čarobni paket vključuje dva posebna izdelka, ki bosta otrokom in najstnikom prinesla radost, harmonijo ter spodbudila pozitiven odnos do življenja. Darilni paket “Ognjevitost in pozitivnost” je popolno darilo za otroke in najstnike, saj združuje igro barvite energijske zapestnice z navdihujočimi grafikami, spodbuja pozitivno razmišljanje in vliva moč in pogum. Izberite ta paket, če želite podariti nekaj več kot le izdelke – želite podariti radost, ustvarjalnost in pozitivnost v otrokovo življenje.

  Izberite želeno grafiko, barvo okvirja in velikost zapestnice (majhna je primerna za otroke, velika za najstnike in odrasle).

 • Ocenjeno 0 od 5

  Podstavki za kozarce iz plute s pozitivnimi mislimi, krem, 4 kos

  11,90

  Ponudite svojemu domu pridih naravne lepote in pozitivnosti s podstavki za kozarce iz plute. Vsak podstavek nosi navdihujočo misel, ki bo ustvarila prijetno vzdušje in polepšala vaše trenutke ob pitju vaše najljubše pijače. Zagotovite si edinstveno kombinacijo funkcionalnosti, naravne lepote in optimizma za vaš dom! Očarajte svoje goste in napolnite svoj prostor z optimizmom.

  1 Produkt vsebuje: 4 podstavke s 4 različnimi motivi