Show:

Sort by:

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni paket “Energija Zemlje, Misli Neba”

  29,90

  Združite naravno moč zapestnice iz lava kamnov in razveseljujočo energijo podstavkov za kozarce v tem edinstvenem darilnem paketu. Podarite ljubečo kombinacijo naravnega ravnovesja, ki ga prinaša lava kamen, in optimističnih misli, ki razveseljujejo vsak trenutek. Izberite ta darilni paket za tiste, ki si želijo pozitivnosti, notranjega ravnovesja in eleganco v vsakdanjem življenju. Naj bo to darilo izraz vaše pozornosti do ljubljene osebe ali dragocen dodatek k vašemu lastnemu zdravemu življenjskemu slogu.

 • Ocenjeno 0 od 5

  Podstavki za kozarce iz plute s pozitivnimi mislimi, krem, 4 kos

  11,90

  Ponudite svojemu domu pridih naravne lepote in pozitivnosti s podstavki za kozarce iz plute. Vsak podstavek nosi navdihujočo misel, ki bo ustvarila prijetno vzdušje in polepšala vaše trenutke ob pitju vaše najljubše pijače. Zagotovite si edinstveno kombinacijo funkcionalnosti, naravne lepote in optimizma za vaš dom! Očarajte svoje goste in napolnite svoj prostor z optimizmom.

  1 Produkt vsebuje: 4 podstavke s 4 različnimi motivi

 • Ocenjeno 0 od 5

  Podstavki za kozarce iz plute s pozitivnimi mislimi, zeleni, 4 kos

  11,90

  Ponudite svojemu domu pridih naravne lepote in pozitivnosti s podstavki za kozarce iz jute. Vsak podstavek nosi navdihujočo misel, ki bo ustvarila prijetno vzdušje in polepšala vaše trenutke ob pitju vaše najljubše pijače. Zagotovite si edinstveno kombinacijo funkcionalnosti, naravne lepote in optimizma za vaš dom! Očarajte svoje goste in napolnite svoj prostor z optimizmom.

  1 Produkt vsebuje: 4 podstavke s 4 različnimi motivi