Podstavki za kozarce iz plute s pozitivnimi mislimi, zeleni, 4 kos

11,90

Ponudite svojemu domu pridih naravne lepote in pozitivnosti s podstavki za kozarce iz jute. Vsak podstavek nosi navdihujočo misel, ki bo ustvarila prijetno vzdušje in polepšala vaše trenutke ob pitju vaše najljubše pijače. Zagotovite si edinstveno kombinacijo funkcionalnosti, naravne lepote in optimizma za vaš dom! Očarajte svoje goste in napolnite svoj prostor z optimizmom.

1 Produkt vsebuje: 4 podstavke s 4 različnimi motivi

 

Quantity

Opis

Osnovne lastnosti:

Material: Pluta, papir
Število kosov: 4
Nega: Obrišite s krpo. Ne priporočamo daljšega stika z vodo.

Opis

Ponujamo vam izjemno priložnost, da svojemu domu dodate kanček pozitivnosti in ustvarite čaroben ambient s našimi podstavki za kozarce iz naravne jute, na katerih so navdihujoče pozitivne misli. Na voljo so v paketu štirih unikatnih podstavkov, vsak s svojo edinstveno mislijo, ki bo osvežila vašo notranjo dekoracijo in ustvarila prijetno, pozitivno vzdušje.

Lastnosti izdelka:

  1. Material narave: Naši podstavki za kozarce so izdelani iz okolju prijazne plute, naravnega vlakna, ki ima rustikalen in čudovit videz. Ta material je trajnosten, kar pomeni, da ne samo da izboljšuje vaš dom, ampak tudi skrbi za okolje.
  2. Pozitivne misli: Vsak podstavek je okrašen z edinstveno pozitivno mislijo, ki bo dvignila vaše razpoloženje in dodala pozitivno energijo v vaš dom.
  3. Pomaga ustvariti prijeten ambient: Ti podstavki ne služijo le kot funkcionalni dodatek za zaščito vaše mize pred madeži in praskami, ampak tudi kot okras, ki bo polepšal vaš prostor. Ob kozarcu svoje najljubše pijače bodo te pozitivne misli spodbudile optimizem in dobro voljo.
  4. Idealno darilo: Podstavki za kozarce so tudi odlično darilo za vaše najbližje. Obdarovanec bo cenil vašo pozornost in ljubezen, ki sta vgrajeni v vsako miselno sporočilo.
  5. Enostavna nega: Podstavki so enostavni za čiščenje. Preprosto jih obrišite s krpo, da ohranite njihov naraven čar.

Dopustite, da podstavki za kozarce iz jute s pozitivnimi mislimi pripomorejo k ustvarjanju toplega in vabljivega prostora, kjer boste in vaši gostje uživali v pozitivni energiji. Zagotovite si edinstveno kombinacijo funkcionalnosti, naravne lepote in optimizma za vaš dom!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Podstavki za kozarce iz plute s pozitivnimi mislimi, zeleni, 4 kos”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja