Personalizirana energijska zapestnica iz lava kamna za otroke in najstnike

15,90

Personalizirana, ročno izdelana mavrična energijska zapestnica za otroke in najstnike, ki vliva moč in pogum. Lava kamen ima veliko energijsko vrednost, saj izvira globoko iz Zemlje in je najstarejši kamen na svetu. Lava kamen zmanjšuje občutke jeze in negativnosti, ter krepi pozitivna občutja, predvsem pogum in moč. Splošno izboljšuje počutje in krepi samozavest. Lava kamni so zaradi svoje oblike lahko odlični difuzorji eteričnega olja.

Ime zapišite pri opombi ob oddaji naročila.

(šumnikov ni)

Quantity

Opis

Opis izdelka

Personalizirana energijska zapestnica iz lava kamnov je namenjena otrokom in najstnikom.

Najstniška velikost je lahko primerna tudi za odrasle.

Lava kamen je najstarejši kamen na svetu. Lava kamen ima veliko energijsko vrednost, saj izvira globoko iz Zemlje. Kamni lave nastanejo ob izbruhu vulkanov. Predstavljajte si, kako lava izvira iz vulkana in se zliva po straneh. Ko se vsa ta vroča tekočina sčasoma posuši, tvori kamne lave. Iz kamna lave je mogoče ustvariti veliko različnih oblik in predmetov. Zelo priljubljene so površine za kuhanje v lava kamnu, saj lava kamni zadržujejo toploto brez nevarnosti, da bi bili izpostavljeni odprtemu ognju. Po njem je tudi zelo veliko povpraševanje pri oblikovanju notranjosti in izdelavi nakita, saj je znan po svojih čistilnih in zdravilnih lastnostih.

Kamni iz lave imajo velik pomen in simboliko. Kamen lava naj bi lajšal tesnobo, spodbujal čustveno umirjenost ter prinašal umirjenost in občutke sprostitve. Najbolj znan je kot “zemeljski kamen”, za katerega verjamejo, da krepi povezavo uporabnika z materjo Zemljo ter daje moč in pogum v času sprememb in stresa. Ljudem naj bi dajal tudi smernice in pogum v situacijah, ko jih potrebujejo. Poleg tega je zaradi porozne površine, lava kamen idealen za vpijanje eteričnih olj in se lahko nosi kot difuzor.

Lava kamen je originalno sivo – črne barve. Te, ki jih uporabimo na zapestnici, so pobarvani, saj imajo otroci radi barve.

Personalizirana, energijska zapestnica iz lava kamnov je čudovito darilo.

ZNAČILNOSTI LAVA KAMNA:

  • pomirja,
  • prizemljuje,
  • vliva pogum in moč,
  • uravnoveša čustva,
  • krepi samozavest.

LASTNOSTI ZAPESTNICE:

  • Personalizirana,
  • ročno izdelana,
  • velikost z nastavljivo dolžino (izberite otroško ali najstniško),
  • mavrična kombinacija (obarvani lava kamni),
  • trpežna rumena ali modra vrvica.

Zapestnica ni primerna za otroke mlajše od treh let.

Dodatne informacije

Barva vrvice in velikost

Modra vrvica – najstniška velikost, Modra vrvica – otroška velikost, Rumena vrvica – najstniška velikost, Rumena vrvica – otroška velikost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Personalizirana energijska zapestnica iz lava kamna za otroke in najstnike”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja