Afirmacijska zapestnica iz lava kamnov za otroke in najstnike

13,90

Personalizirana, ročno izdelana mavrična energijska zapestnica za otroke in najstnike, ki vliva moč in pogum. Lava kamen ima veliko energijsko vrednost, saj izvira globoko iz Zemlje in je najstarejši kamen na svetu. Lava kamen zmanjšuje občutke jeze in negativnosti, ter krepi pozitivna občutja, predvsem pogum in moč. Splošno izboljšuje počutje in krepi samozavest. Lava kamni so zaradi svoje oblike lahko odlični difuzorji eteričnega olja. Afirmacije pomagajo otrokom spoznati, da se vsa moč skriva v njih samih. Afirmacije, ki jih bomo vsak dan, večkrat na dan videli, prebrali in si jih povedali, bomo lažje ponotranjili.

Quantity

Opis

Afirmacijska energijska zapestnica iz lava kamnov je namenjena otrokom in najstnikom.

Najstniška velikost je lahko primerna tudi za odrasle.

Lava kamen je najstarejši kamen na svetu. Lava kamen ima veliko energijsko vrednost, saj izvira globoko iz Zemlje. Kamni lave nastanejo ob izbruhu vulkanov. Predstavljajte si, kako lava izvira iz vulkana in se zliva po straneh. Ko se vsa ta vroča tekočina sčasoma posuši, tvori kamne lave. Iz kamna lave je mogoče ustvariti veliko različnih oblik in predmetov. Zelo priljubljene so površine za kuhanje v lava kamnu, saj lava kamni zadržujejo toploto brez nevarnosti, da bi bili izpostavljeni odprtemu ognju. Po njem je tudi zelo veliko povpraševanje pri oblikovanju notranjosti in izdelavi nakita, saj je znan po svojih čistilnih in zdravilnih lastnostih.

Kamni iz lave imajo velik pomen in simboliko. Kamen lava naj bi lajšal tesnobo, spodbujal čustveno umirjenost ter prinašal umirjenost in občutke sprostitve. Najbolj znan je kot “zemeljski kamen”, za katerega verjamejo, da krepi povezavo uporabnika z materjo Zemljo ter daje moč in pogum v času sprememb in stresa. Ljudem naj bi dajal tudi smernice in pogum v situacijah, ko jih potrebujejo. Poleg tega je zaradi porozne površine, lava kamen idealen za vpijanje eteričnih olj in se lahko nosi kot difuzor.

Lava kamen je originalno sivo – črne barve. Te, ki jih uporabimo na zapestnici, so pobarvani, saj imajo otroci radi barve.

AFIRMACIJE:

Afirmacije pomagajo otrokom spoznati, da se vsa moč skriva v njih samih. Otrok, ki občuti moč v sebi, se lažje sooča z izzivi v življenju. Afirmacije, ki jih bomo vsak dan, večkrat na dan videli, prebrali in si jih povedali, bomo lažje ponotranjili.

ZNAČILNOSTI LAVA KAMNA:

  • pomirja,
  • prizemljuje,
  • vliva pogum in moč,
  • uravnoveša čustva,
  • krepi samozavest.

LASTNOSTI ZAPESTNICE:

  • Ročno izdelana,
  • velikost z nastavljivo dolžino (izberite otroško ali najstniško),
  • mavrična kombinacija (obarvani lava kamni),
  • trpežna rumena ali modra vrvica.

Zapestnica ni primerna za otroke mlajše od treh let.

Dodatne informacije

Velikost zapestnice

Majhna, Velika

Afrimacijska beseda

Edinstven, Edinstvena, Pogumen, Pogumna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Afirmacijska zapestnica iz lava kamnov za otroke in najstnike”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja