fbpx

        info@aurawellness.si

+386 51 887 619

        info@aurawellness.si

  • info@aurawellness.si

+386 51 887 619

        info@aurawellness.si

+386 51 887 619

Podcast

O podcastu

Ob klepetih s Špelo Petovar in strokovnjaki iz raznih področij velnesa, bomo spoznavali naravne metode za krepitev zdravja, sprostitev, dobro počutje, razvoj čustvene inteligence in tudi zakaj je pomembno, da že v otroštvu poznamo te metode.

Nedavne epizode

#4 Katja Jovanovič o aromaterapiji in eteričnih oljih, s katerimi lahko okrepimo imunski sistem

#4 Katja Jovanovič o aromaterapiji in eteričnih oljih, s katerimi lahko okrepimo imunski sistem

Klepet s Katjo Jovanovič, strokovnjakinjo na področju aromaterapije, ki nam med klepetom svetuje tudi kako okrepiti imunski sistem z eteričnimi olji.

Poslušaj →
#3 Zvočna kopel z Marjanom Ostroškom

#3 Zvočna kopel z Marjanom Ostroškom

Klepet z Marjano Ostroškom, o zvočni kopeli in zvočni masaži, ki se je lahko udeležijo tudi otroci in družine. Zvočna kopel in zvočna masaža imata poleg sprostitvenega učinka tudi terapevtski učinek na vsako celico v našem telesu. Marjan nam zaupa tudi, kako so ga Pink Floydi navdušili nad zvočno kopeljo in kaj ima zvočna kopel skupnega z vodo.

Poslušaj →
#2 Maja Podpečan predstavi jogo za otroke

#2 Maja Podpečan predstavi jogo za otroke

V drugi epizodi podcasta Aurina klepetalnica, gostim Majo Podpečan, dipl. vzgojiteljico in učiteljico joge za otroke. Maja nam zelo lepo predstavi jogo za otroke, družinsko jogo in njeno podjetje Mali Ganeša. Podjetje Mali Ganeša je ustanovila pred sedmimi leti z namenom, da bi čim večim družinam predstavila jogo, sedaj ima pa v svoji ekipi še 4 učiteljice joge za otroke. Klepetali sva tudi o tem, za katere otroke je joga primerna, kako potekajo vadbe joge za otroke in družinske joge, kakšne stile otroške joge poznamo in zakaj je dobro da otroci spoznajo jogo. Na koncu nam zaupa tudi katere metode Maja uporablja za sprostitev, krepitev zdravja in dobro počutje.

Poslušaj →

O meni

Ustanoviteljica družinskega wellness studia Aura, maserka, učiteljica joge za otroke, inštruktorica tečaja masaže dojenčka po metodi IAIM, inštruktorica joge obraza

"Tudi sama se trudim živeti po velneških načelih. V prostem času se rada dodatno izobražujem, preživljam čas v naravi in se ukvarjam z jogo. Svoje poslanstvo sem našla v družinskem velnesu. Ideja se je razvila iz veselja do svojega dela in ljubezni do otrok, ob spoznanju, da moramo že v otroštvu graditi temelje za zdrav način življenja, da lahko krepimo zdravje tudi v odrasli dobi življenja."

Spremljajte me na socialnih omrežjih

Imate kakšen predlog ali sporočilo?

Show Name

Poslušajte zdaj!

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit. Exercitation veniam consequat sunt nostrud amet.