Show:

Sort by:

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni paket “Darilo sprostitve in pozitivnosti”

  49,90

  Očarajte svoje najbližje z edinstvenim darilnim paketom, ki prinaša popolno ravnovesje med sproščenostjo in pozitivnostjo. V tem posebnem paketu združujemo izjemen izdelek podstavke za kozarce s pozitivnimi mislimi in masažo celega telesa, ki bodo vaše obdarovance popeljali v svet sprostitve in optimizma.

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni paket “Energija Zemlje, Misli Neba”

  29,90

  Združite naravno moč zapestnice iz lava kamnov in razveseljujočo energijo podstavkov za kozarce v tem edinstvenem darilnem paketu. Podarite ljubečo kombinacijo naravnega ravnovesja, ki ga prinaša lava kamen, in optimističnih misli, ki razveseljujejo vsak trenutek. Izberite ta darilni paket za tiste, ki si želijo pozitivnosti, notranjega ravnovesja in eleganco v vsakdanjem življenju. Naj bo to darilo izraz vaše pozornosti do ljubljene osebe ali dragocen dodatek k vašemu lastnemu zdravemu življenjskemu slogu.

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni paket “Harmonija narave in pozitivnosti”

  29,90

  Odkrijte popolno harmonijo med umetnostjo in naravno energijo z našim ekskluzivnim darilnim paketom. Ta čudovit paket grafike s pozitivnimi mislimi v okvirju in črne energijske zapestnice iz lava kamnov bo razveselil vsakogar, ki ceni optimizem in povezavo z naravo. Ta darilni paket združuje estetiko umetnosti s čarom naravne energije. Idealno je za tiste, ki želijo polepšati svoj dom s pozitivnimi sporočili ter obenem nositi eleganco in moč črne lava zapestnice. Podarite ta paket tistim, ki iščejo popolno ravnovesje med umetnostjo, naravo in pozitivnim načinom življenja.

  Izberite grafiko s pozitivnimi mislimi ali afirmacijami ter barvo okvirja in sestavite popoln darilni paket za vaše najdražje.

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni paket “Popolna kombinacija”

  41,90

  Ponosno predstavljamo darilni paket, ki združuje tri izjemne izdelke, oblikovane z mislijo na pozitivnost, navdih in srečo. Ta popolna kombinacija grafike v okvirju, energijske zapestnice iz lava kamnov in podstavkov za kozarce s pozitivnimi mislimi bo obogatila dom s pozitivno energijo in čarobno vzdušje.

  Darilni paket vsebuje energijsko zapestnico iz lava kamnov, podstavek za kozarce s pozitivnimi mislimi in grafiko v okvirju. Grafiko s pozitivnimi mislimi in barvo okvirja izberete sami.

 • Ocenjeno 0 od 5

  Darilni paket za otroke in najstnike “Ognjevitost in pozitivnost”

  29,90

  Presenetite najstnika ali otroka z edinstvenim darilnim paketom, ki združuje naravno energijo in pozitivne misli. Ta čarobni paket vključuje dva posebna izdelka, ki bosta otrokom in najstnikom prinesla radost, harmonijo ter spodbudila pozitiven odnos do življenja. Darilni paket “Ognjevitost in pozitivnost” je popolno darilo za otroke in najstnike, saj združuje igro barvite energijske zapestnice z navdihujočimi grafikami, spodbuja pozitivno razmišljanje in vliva moč in pogum. Izberite ta paket, če želite podariti nekaj več kot le izdelke – želite podariti radost, ustvarjalnost in pozitivnost v otrokovo življenje.

  Izberite želeno grafiko, barvo okvirja in velikost zapestnice (majhna je primerna za otroke, velika za najstnike in odrasle).