Darilni paket za otroke in najstnike “Ognjevitost in pozitivnost”

29,90

Presenetite najstnika ali otroka z edinstvenim darilnim paketom, ki združuje naravno energijo in pozitivne misli. Ta čarobni paket vključuje dva posebna izdelka, ki bosta otrokom in najstnikom prinesla radost, harmonijo ter spodbudila pozitiven odnos do življenja. Darilni paket “Ognjevitost in pozitivnost” je popolno darilo za otroke in najstnike, saj združuje igro barvite energijske zapestnice z navdihujočimi grafikami, spodbuja pozitivno razmišljanje in vliva moč in pogum. Izberite ta paket, če želite podariti nekaj več kot le izdelke – želite podariti radost, ustvarjalnost in pozitivnost v otrokovo življenje.

Izberite želeno grafiko, barvo okvirja in velikost zapestnice (majhna je primerna za otroke, velika za najstnike in odrasle).

Quantity

Opis

Presenetite vaše najmlajše z edinstvenim darilnim paketom, ki združuje naravno energijo in pozitivne misli. Ta čarobni paket vključuje dva posebna izdelka, ki bodo otrokom in najstnikom prinesla radost, harmonijo ter spodbudila pozitiven odnos do življenja.

 1. Energijska zapestnica iz lava kamnov: Otroci bodo očarani z našo posebej prilagojeno energijsko zapestnico iz lava kamnov. Ne le, da je barvita in privlačna, temveč tudi nosi naravno energijo, ki naj bi pomirjala ter spodbujala pozitivnost. Zapestnica je prilagojena otroškim zapestjem ter bo postala simpatičen dodatek k njihovi vsakdanji opravi.
  • Razigrane barve lava kamnov.
  • Prilagodljiva velikost za udobno nošenje (dve velikosti).
  • Simbolizira pozitivno energijo in radost.
  • Varno in privlačno darilo za otroke.
 2. Grafika v okvirju s pozitivnimi mislimi: Oplemenitite otroško sobo z unikatno grafiko v okvirju, ki nosi pozitivna sporočila in afirmacije. Vsaka grafika je skrbno oblikovana z mislijo na otroški svet, spodbuja radovednost, ustvarjalnost ter pozitivno razmišljanje.
  • Barvite in zabavne ilustracije.
  • Pozitivna sporočila, prilagojena otrokom.
  • Velikost A4.
  • Izberite barvo okvira med belo, črno in naravno barvo lesa.

Zakaj je ta darilni paket poseben:

Darilni paket “Ognjevisot in pozitivnost” je popolno darilo za otroke in najstnike, saj združuje igro barvite energijske zapestnice z navdihujočimi grafikami, spodbuja pozitivno razmišljanje in vliva moč in pogum.

Izberite ta paket, če želite podariti nekaj več kot le izdelke – želite podariti radost, ustvarjalnost in pozitivnost v otrokovo življenje.

Dodatne informacije

Grafika

#1 Bodi ti, #10 Hvala za sonce, ki ga dodajaš temu svetu, #11 To kar misliš to privlačiš, #13 Počni tisto kar te veseli, #14 Samo pozitivne misli, #17 Bodi mavrica v oblaku drugega, #2 Bodi ti, #22 Majhne stvari naredijo velike dneve, #3 Afirmacije, #4 Afirmacije, #5 Afirmacije, #6 Afirmacije, #9 Kjer ne najdeš sonca bodi sonce

Barva okvirja za grafiko

Bela, Črna, Naravna – les

Velikost zapestnice

Majhna, Velika

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket za otroke in najstnike “Ognjevitost in pozitivnost””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja