Darilni paket “Paket pozitivnosti”

27,90

Odkrijte čar pozitivnosti z našim ekskluzivnim darilnim paketom, ki združuje dva čudovita izdelka, namenjena ustvarjanju navdihujočega okolja. Ta paket je popolno darilo za tiste, ki cenijo lepoto umetnosti in želijo okrasiti svoj dom z optimističnimi mislimi. Ta darilni paket je popolno darilo za vse, ki cenijo pozitivnost v vsakodnevnem življenju. Z umetniškimi deli in mislimi, ki spodbujajo dobro počutje, bo ta paket ustvaril prostor, ki bo navdihujoč in poln svetlobe. Podarite ta paket tistim, ki si želijo vsak dan začeti z nasmehom in cenijo umetniško izražanje pozitivnosti.

Izberite pozitivne misli ali afirmacije ter barvo podstavkov in ustvarite popoln darilni paket za vaše najdražje.

Quantity
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Odkrijte čar pozitivnosti z našim ekskluzivnim darilnim paketom, ki združuje dva čudovita izdelka, namenjena ustvarjanju navdihujočega okolja. Ta paket je popolno darilo za tiste, ki cenijo lepoto umetnosti in želijo okrasiti svoj dom z optimističnimi mislimi.

 1. Grafika s pozitivnimi mislimi v okvirju: Vsaka grafika, skrbno ustvarjena zaradi svoje edinstvene pozitivne sporočilnosti, je uokvirjena, da bo prostor oživel s pozitivno energijo.
  • Raznolike in navdihujoče grafike in misli.
  • Okvirji v treh barvah: bela, črna, naravno les.
  • Velikost za elegantno postavitev v vsakem prostoru: A4
  • Afirmacije, ki spodbujajo pozitivno razmišljanje.
 2. Podstavki s pozitivnimi mislimi: Vsak podstavek, izdelan iz naravne plute, nosi eno od štirih izbranih pozitivnih misli. Ti funkcionalni in dekorativni dodatki bodo ne le zaščitili površine pred madeži, temveč bodo prinesli tudi vsakdanji spomin na pozitivnost.
  • Material naravne plute za ekološki pridih.
  • Štiri različne pozitivne misli.
  • Praktični in dekorativni hkrati.
  • Spodbujajo optimizem v vsakem trenutku.

Zakaj izbrati darilni paket “Paket pozitivnosti”:

Ta darilni paket je popolno darilo za vse, ki cenijo pozitivnost v vsakodnevnem življenju. Z umetniškimi deli in mislimi, ki spodbujajo dobro počutje, bo ta paket ustvaril prostor, ki bo navdihujoč in poln svetlobe.

Podarite ta paket tistim, ki si želijo vsak dan začeti z nasmehom in cenijo umetniško izražanje pozitivnosti. 🎨💖

Dodatne informacije

Grafika

#10 Hvala za sonce, ki ga dodajaš temu svetu, #11 To kar misliš to privlačiš, #12 Ustvarjam življenje svojih sanj, #13 Počni tisto kar te veseli, #14 Samo pozitivne misli, #15 To kar misliš to privlačiš, #17 Bodi mavrica v oblaku drugega, #18 Vse je mogoče ko verjameš vase, #7 To kar misliš to privlačiš, #8 Bolj kot razmišljaš pozitivno več pozitivnega boš videl v svojem življenju, #9 Kjer ne najdeš sonca bodi sonce

Barva okvirja za grafiko

Bela, Črna, Naravna – les

Podstavki za kozarce

Krem, Zeleni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket “Paket pozitivnosti””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja