Darilni paket “Harmonija narave in pozitivnosti”

29,90

Odkrijte popolno harmonijo med umetnostjo in naravno energijo z našim ekskluzivnim darilnim paketom. Ta čudovit paket grafike s pozitivnimi mislimi v okvirju in črne energijske zapestnice iz lava kamnov bo razveselil vsakogar, ki ceni optimizem in povezavo z naravo. Ta darilni paket združuje estetiko umetnosti s čarom naravne energije. Idealno je za tiste, ki želijo polepšati svoj dom s pozitivnimi sporočili ter obenem nositi eleganco in moč črne lava zapestnice. Podarite ta paket tistim, ki iščejo popolno ravnovesje med umetnostjo, naravo in pozitivnim načinom življenja.

Izberite grafiko s pozitivnimi mislimi ali afirmacijami ter barvo okvirja in sestavite popoln darilni paket za vaše najdražje.

Quantity
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Odkrijte popolno harmonijo med umetnostjo in naravno energijo z našim ekskluzivnim darilnim paketom. Ta čudovit paket grafike s pozitivnimi mislimi v okvirju in črne energijske zapestnice iz lava kamnov bo razveselil vsakogar, ki ceni optimizem in povezavo z naravo.

 1. Grafika s pozitivnimi mislimi v okvirju: Vsaka grafika, skrbno izbrana zaradi svojega edinstvenega sporočila pozitivnosti, je u uokvirjena, da bo vsak prostor napolnila z navdihujočo energijo. Te pozitivne misli in afirmacije bodo ne le popestrile prostor, temveč bodo tudi dvignile razpoloženje.
  • Raznolike grafike z afirmacijami.
  • Okvirji v treh barvah: bela, črna, naravno les.
  • Velikost za izjemno postavitev v vsakem prostoru A4.
  • Spodbuja optimizem in pozitivno razmišljanje.
 2. Črna energijska zapestnica iz lava kamnov: Elegantna in močna črna zapestnica iz lava kamnov prinaša naravno energijo in edinstveno lepoto. Kamni lave, ki izvirajo iz globine Zemlje, naj bi prinašali moč, umirjenost in povezavo z naravo. Zapestnica je simbol moči in pozitivne energije.
  • Črni lava kamni z edinstveno teksturo.
  • Prilagodljiva velikost za popolno prileganje zapestju.
  • Zdravilne in pomirjujoče lastnosti lave kamna.
  • Ročno izdelana z ljubeznijo do detajlov.

Zakaj izbrati darilni paket “Harmonija narave in pozitivnosti”:

Ta darilni paket združuje estetiko umetnosti s čarom naravne energije. Idealno je za tiste, ki želijo polepšati svoj dom s pozitivnimi sporočili ter obenem nositi eleganco in moč črne lava zapestnice. Podarite ta paket tistim, ki iščejo popolno ravnovesje med umetnostjo, naravo in pozitivnim načinom življenja.

Dodatne informacije

Grafika

#10 Hvala za sonce, ki ga dodajaš temu svetu, #12 Ustvarjam življenje svojih sanj, #15 To kar misliš to privlačiš, #16, #17 Bodi mavrica v oblaku drugega, #18 Vse je mogoče ko verjameš vase, #20 Afirmacije, #21 Afirmacije, #7 To kar misliš to privlačiš, #8 Bolj kot razmišljaš pozitivno več pozitivnega boš videl v svojem življenju

Barva okvirja za grafiko

Bela, Črna, Naravna – les

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket “Harmonija narave in pozitivnosti””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja