Darilni paket “Energija Zemlje, Misli Neba”

29,90

Združite naravno moč zapestnice iz lava kamnov in razveseljujočo energijo podstavkov za kozarce v tem edinstvenem darilnem paketu. Podarite ljubečo kombinacijo naravnega ravnovesja, ki ga prinaša lava kamen, in optimističnih misli, ki razveseljujejo vsak trenutek. Izberite ta darilni paket za tiste, ki si želijo pozitivnosti, notranjega ravnovesja in eleganco v vsakdanjem življenju. Naj bo to darilo izraz vaše pozornosti do ljubljene osebe ali dragocen dodatek k vašemu lastnemu zdravemu življenjskemu slogu.

Quantity

Opis

Združite moč naravnih elementov in optimističnih misli z našim ekskluzivnim darilnim paketom. Ta posebni paket vključuje dva čudovita izdelka, ki bosta obdarovancu prinesla notranje ravnovesje in pozitivno energijo.

 1. Energijska zapestnica iz lava kamnov:  Lava kamen je znan po svojih čistilnih in zdravilnih lastnostih, saj izvira globoko iz Zemlje. Zapestnica ni le eleganten modni dodatek, temveč tudi močan nosilec energije.
 • Pomirjujoči črni lava kamni.
 • Nastavljiva dolžina za popolno prileganje.
 • Simbolizira moč, pogum in ravnovesje.
 • Nosilec eteričnih olj za še bolj sproščujoč učinek.
 • Primerna za odrasle.
 1. Podstavki za kozarce s pozitivnimi mislimi: Izdelani iz naravne plute, ti podstavki poleg zaščite pred madeži prinašajo tudi dodaten element pozitivnosti v vaš dom. Vsak podstavek je okrašen z edinstveno pozitivno mislijo.
 • Material: Naravna pluta.
 • Štirje unikatni podstavki z različnimi mislimi.
 • Pripomorejo k prijetnemu ambientu.
 • Odlično darilo za najbližje.

Zakaj izbrati darilni paket “Energija Zemlje, Misli Neba”:

Združite naravno moč zapestnice iz lava kamnov in razveseljujočo energijo podstavkov za kozarce v tem edinstvenem darilnem paketu. Podarite ljubečo kombinacijo naravnega ravnovesja, ki ga prinaša lava kamen, in optimističnih misli, ki razveseljujejo vsak trenutek.

Izberite ta darilni paket za tiste, ki si želijo pozitivnosti, notranjega ravnovesja in eleganco v vsakdanjem življenju. Naj bo to darilo izraz vaše pozornosti do ljubljene osebe ali dragocen dodatek k vašemu lastnemu zdravemu življenjskemu slogu. 🌋💫

Dodatne informacije

Podstavki za kozarce

Krem, Zeleni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket “Energija Zemlje, Misli Neba””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja