Darilni paket “Darilo sprostitve in pozitivnosti”

49,90

Očarajte svoje najbližje z edinstvenim darilnim paketom, ki prinaša popolno ravnovesje med sproščenostjo in pozitivnostjo. V tem posebnem paketu združujemo izjemen izdelek podstavke za kozarce s pozitivnimi mislimi in masažo celega telesa, ki bodo vaše obdarovance popeljali v svet sprostitve in optimizma.

Quantity

Opis

Očarajte svoje najbližje z edinstvenim darilnim paketom, ki prinaša popolno ravnovesje med sproščenostjo in pozitivnostjo. V tem posebnem paketu združujemo izjemen izdelek in storitev, ki bodo vaše obdarovance popeljali v svet sprostitve in optimizma.

 1. Darilni bon za klasično masažo celega telesa v Aura družinski wellness studio: Podarite popolno razvajanje s klasično masažo celega telesa. Darilni bon omogoča sprostitev napetosti in regeneracijo telesa. Masaža bo razvajala telo, umirjala um in obnovila energijo.
  • Klasična masaža celega telesa.
  • Sprostitev in oživitev telesa.
  • Darilni bon za nepozabno masažno izkušnjo.
 2. Podstavki za kozarce s pozitivnimi mislimi: Začutite toplino in optimizem s čudovitimi podstavki iz naravne plute, na katerih so izpisane navdihujoče pozitivne misli. Štirje unikatni podstavki bodo popestrili trenutke uživanja ob pijači ter hkrati prinesli pozitivno energijo v vsak kotiček doma.
  • Material: Naravna pluta.
  • Štirje podstavki z različnimi pozitivnimi mislimi.
  • Dodajo pridih optimizma v vsak dom.
  • Funkcionalni in dekorativni dodatek.

Zakaj je ta darilni paket neprecenljiv:

Združite moč sproščujoče masaže in pozitivnih misli s tem izjemnim darilnim paketom. Obdarovanec bo lahko doživel popolno sprostitev in hkrati v svojem domu ustvaril ambient, poln pozitivne energije.

Poleg tega, da obdarite s trenutkom razvajanja, podarite tudi pozitivno miselnost, ki bo trajala še dolgo po končani masaži. Naj bo to darilo izraz vaše skrbi in ljubezni do tistih, ki si zaslužijo le najboljše.

Za popolno ravnovesje med sprostitvijo in optimizmom – izberite darilni paket “Darilo sprostitve in pozitivnosti”.

Dodatne informacije

Podstavki za kozarce

Krem, Zeleni

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket “Darilo sprostitve in pozitivnosti””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja